Frankieho božská pizza (ENG)
Lektor: Frankie Gallucci
Jaké je menu?
Neapolská pizza:
Margherita
Quattro formaggi
Diavola
+ těsto na pizzu domů
3 000 Kč včetně DPH za osobu
Milovníci neapolské pizzy, přijďte se naučit péct božskou pizzu i doma na kurzu s Frankiem Galluccim z Frankieho pizzy.
Frankie Gallucci vám totiž prozradí, jak si udělat neapolskou pizzu doma. Těšte se na Frankie style pizzu uzpůsobenou tak, abyste si ji mohli upéct ve své troubě doma. Kurz je určen pro začátečníky a pod vedením Frankieho vše zvládnete levou zadní.
Šťavnatá, křupavá a nezapomenutelná, to je už legendární neapolská pizza od italského sympaťáka Frankieho, kuchaře z Le Pizza di Frankie. Jeho pizza Vás při prvním setkání chytne za srdce a už nikdy nepustí. Je to láska na celý život, nepřeháníme. Frankie Vás na kurzu seznámí s teorií a technikou přípravy pizzy. Připravíte si to nejlepší těsto a odnesete si i bochánek těsta domů. Frankie Vám totiž prozradí, jak si udělat neapolskou pizzu doma. Těšte se na Frankie style pizzu uzpůsobenou tomu, abyste si ji mohli upéct ve své troubě doma. Upečeme si jeho vyhlášenou neapolskou pizzu –margheritu, quattro formaggi a diavolu. Nebojte, každý si vždy vybere tu svoji ¼ pizzy, po níž touží. A navíc se s Vámi Frankie podělí o spoustu tajemství a tipů, jak se starat o těsto nebo jak zvládnout proces fermentace. Tady nesmíte chybět.
Neapolská láska, to je pizza Frankieho Gallucciho.
Termíny
Datum
Stav
Rezervace
Středa, 13.03.2024, 14:00 – 18:00
Již proběhl
Čtvrtek, 11.04.2024, 14:00 – 18:00
Již proběhl
Čtvrtek, 13.06.2024, 14:00 – 18:00
Již proběhl
Čtvrtek, 12.09.2024, 14:00 – 18:00
Již proběhl
Středa, 18.09.2024, 14:00 – 18:00
Již proběhl
Středa, 23.10.2024, 14:00 – 18:00
Již proběhl
Čtvrtek, 24.10.2024, 14:00 – 18:00
Již proběhl
Středa, 20.11.2024, 14:00 – 18:00
Již proběhl
Čtvrtek, 21.11.2024, 14:00 – 18:00
Obsazeno
Úterý, 26.11.2024, 14:00 – 18:00
Obsazeno
Čtvrtek, 09.01.2025, 14:00 – 18:00
Volno
Čtvrtek, 13.02.2025, 14:00 – 18:00
Volno
Frankie Gallucci
Jídlo a vaření miloval odmalička, do Prahy ho přivedla stáž ve Ferreru. Ale jeho doménou a vášní se stala pizza. Devět měsíců studoval veškeré chování a reakce těsta, mouky, fermentaci, až konečně našel dokonalou kombinaci. Jako každý Ital miluje jen prvotřídní suroviny, Frankieho pizza je v Praze totálním fenoménem.
Odebírat newsletter
Souhlas se zpracováním osobních údajů