Použít voucher

Men in the kitchen!

Lektor: Martin Kortus a Petr Kymla

Jaké je menu?

Bezinkový Highball – Johnnie Walker Black Label, bezinka, soda, citron
Husí játra restovaná na jablečném octu s bruschettou
Rob Roy 
Roastbeef se zauzenou domácí majonézou
Talisker 10 y. o.
Rib Eye steak s omáčkou připravenou z whisky a zeleného pepře se zelenými fazolkami restovanými na čerstvém česneku
Whiskey Old Fashioned 
Chocolate mousse s whisky a směsí lesního ovoce
Dalwhinnie 15 y. o.

3 800 Kč včetně DPH za osobu

Laboratorio je připraveno na pořádnou pánskou jízdu! V tomto kurzu nehraje hlavní roli jenom jídlo, ale sekunduje mu whisky.

Laboratorio je připraveno na pořádnou pánskou jízdu! V tomto kurzu nehraje hlavní roli jenom jídlo, ale sekunduje mu whisky. Degustačními kombinacemi whisky a pokrmů vás budou provázet šéfkuchař Martin Kortus a ambasador prestižní světové barmanské soutěže World Class Petr Kymla. 
Společně se pustíte do přípravy menu z těch nejlepších surovin. Začnete hezky zlehka husími játry, poté bude následovat hovězí. Nejprve luxusní roastbeef a dále šťavnatý Rib Eye steak. Nakonec vás čeká čokoládový závěr se směsí lesního ovoce. A whisky! V omáčce, v dezertu, ve skle … Pánové, máte se na co těšit!

Termíny

Pondělí, 22.01.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Čtvrtek, 19.09.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Úterý, 19.11.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Martin Kortus

Gastronomie a vše s ní spojené byly od útlých let hlavním Martinovým zájmem, který přetrvává dodnes. Zájem o gastronomii vznikl během pobytu v New Yorku.
V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

Hovězí steaky levou zadní!

Úterý, 22.10.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Rum na talíři

Čtvrtek, 07.11.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Hovězí, hovězí, hovězí!

Pondělí, 11.11.2024, 16:30 – 20:30

Obsazeno

Den Díkuvzdání

Pátek, 29.11.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Petr Kymla

Petr je ambasador největší barmanské soutěže na světě World Class pro Česko a absolvent prestižního kurzu na sladové whisky Malt Advocate Course. Za sebou má více než bohaté zkušenosti, začínal jako barman v Bugsy’s, devět let strávil jako manažer v Tretter’s baru a poté byl tři roky manažerem ve Wine Food Marketu. Posledních pět let působí jako Diageo Reserve Brands Ambassador ve Stock Plzeň - Božkov, věnuje se školení, prezentaci a degustaci pro portfolio.

Další kurzy lektora/ky

Rum na talíři

Čtvrtek, 07.11.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Odebírat newsletter

Souhlas se zpracováním osobních údajů