Použít voucher

Vietnamské speciality s Kevinem

Lektor: Kevin Ngu

Jaké je menu?

LUMPIA ROLL S KREVETAMI A BAMBUSEM 
Neboli jarní smažené závitky ve filipínském stylu 
 
CHINESE DUMPLING WITH PORK BELLY  
Malé plněné knedlíčky z jednoduchého těsta s mouky a vody plněné tentokrát Kevinovovou speciální vepřovou směsí
 
BÚN CÁ  
Tradiční vietnamská rybí polévka, která se obvykle servíruje s rybou

3 800 Kč včetně DPH za osobu

Pozorovat Kevina v kuchyni vám bude chutnat! Vietnamské chutě mu kolují krví a pokrmy vaří vždy od srdce.
Pozorovat Kevina v kuchyni vám bude chutnat! Vietnamské chutě mu kolují krví a pokrmy vaří vždy od srdce.
Nejvíce ho baví autentičnost a tradiční recepty, zároveň se ale snaží uspokojit poptávku evropských chutí a nebojí se experimentů. Kevin se může pyšnit zkušenosti z vyhlášených pražských i zahraničních asijských restaurací. Za zmínku určitě stojí asijská fusion restaurace SaSaZu nebo berlínská restaurace Nithan Thain. Nyní můžete jídlo od Kevina ochutnat v moderní pražské asijské restauraci Sia. Asijské menu této restaurace vychází z tradičních receptů, postupů a technologií, které jsou okořeněné nápady mezinárodního týmu šéfkuchaře Jiřího Štifta. Pokud ovšem chcete umět tradiční vietnamská jídla nejen vychutnávat, ale také umět připravovat, pak přijďte do naší školy vaření Laboratorio. 
Smažené závitky plněné krevetami a bambuse se budete učit jako první. Tradiční plněné knedlíčky s vepřovou náplní budou pokračováním Kevinova kurzu a na závěr to slaví:
Silný tradiční rybí vývar, kapr, kopr, koriandr a další bylinky jsou základem asi té nejznámější vietnamské polévky Bún Cá, kterou vás Kevin naučí připravit tak, jak by si ji udělal rodilý Vietnamec.

Termíny

Středa, 17.01.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Čtvrtek, 29.02.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Středa, 12.06.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Úterý, 24.09.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Čtvrtek, 14.11.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Kevin Ngu

Kevin Ngu se v České republice pohybuje již několik let. Dlouhou dobu pracoval v asijské fusion restauraci SaSaZu pod vedením šéfkuchaře Sahaf Satabay. Má ale také zkušenosti ze zahraniční, konkrétně z jedné z nejvyhlášenějších asijských restaurací v Berlíně, Nithan Thai. Nyní vám Kevin s radostí naservíruje svůj um na talíř v moderní asijské restauraci Sia, kde pracuje pod vedením šéfkuchaře Jiřího Štiffta. Kevin vaří srdcem, miluje tradiční asijskou kuchyni, ale zároveň si uvědomuje důležitost uspokojení poptávky chutí evropské populace a nebraní se tak ani experimentům.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Odebírat newsletter

Souhlas se zpracováním osobních údajů