Vietnamské speciality s Kevinem
Lektor: Kevin Ngu
Jaké je menu?
Bò lá lốt (Grilované hovězí maso v betelových listech)
Miso Ramen
Křupavý bůček
3 800 Kč včetně DPH za osobu
Pozorovat Kevina v kuchyni vám bude chutnat! Vietnamské chutě mu kolují krví a pokrmy vaří vždy od srdce.
Pozorovat Kevina v kuchyni vám bude chutnat! Vietnamské chutě mu kolují krví a pokrmy vaří vždy od srdce.
Nejvíce ho baví autentičnost a tradiční recepty, zároveň se ale snaží uspokojit poptávku evropských chutí a nebojí se experimentů. Kevin se může pyšnit zkušenosti z vyhlášených pražských i zahraničních asijských restaurací. Za zmínku určitě stojí asijská fusion restaurace SaSaZu nebo berlínská restaurace Nithan Thain. Nyní můžete jídlo od Kevina ochutnat v moderní pražské asijské restauraci Sia. Asijské menu této restaurace vychází z tradičních receptů, postupů a technologií, které jsou okořeněné nápady mezinárodního týmu šéfkuchaře Jiřího Štifta. Pokud ovšem chcete umět tradiční vietnamská jídla nejen vychutnávat, ale také umět připravovat, pak přijďte do naší školy vaření Laboratorio.
Termíny
Datum
Stav
Rezervace
Středa, 17.01.2024, 16:30 – 20:30
Již proběhl
Čtvrtek, 29.02.2024, 16:30 – 20:30
Již proběhl
Středa, 12.06.2024, 16:30 – 20:30
Již proběhl
Úterý, 24.09.2024, 16:30 – 20:30
Již proběhl
Čtvrtek, 14.11.2024, 16:30 – 20:30
Již proběhl
Pátek, 21.02.2025, 16:30 – 20:30
Obsazeno
Kevin Ngu
Kevin Ngu se v České republice pohybuje již několik let. Dlouhou dobu pracoval v asijské fusion restauraci SaSaZu pod vedením šéfkuchaře Sahaf Satabay. Má ale také zkušenosti ze zahraniční, konkrétně z jedné z nejvyhlášenějších asijských restaurací v Berlíně, Nithan Thai. Nyní vám Kevin s radostí naservíruje svůj um na talíř v moderní asijské restauraci Sia, kde pracuje pod vedením šéfkuchaře Jiřího Štiffta. Kevin vaří srdcem, miluje tradiční asijskou kuchyni, ale zároveň si uvědomuje důležitost uspokojení poptávky chutí evropské populace a nebraní se tak ani experimentům.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Odebírat newsletter
Souhlas se zpracováním osobních údajů