Použít voucher

Vietnamské speciality s Kevinem

Lektor: Kevin Ngu

Jaké je menu?

Bò lá lốt (Grilované hovězí maso v betelových listech)
 
Miso Ramen
 
Křupavý bůček

3 800 Kč včetně DPH za osobu

Pozorovat Kevina v kuchyni vám bude chutnat! Vietnamské chutě mu kolují krví a pokrmy vaří vždy od srdce.
Pozorovat Kevina v kuchyni vám bude chutnat! Vietnamské chutě mu kolují krví a pokrmy vaří vždy od srdce.
Nejvíce ho baví autentičnost a tradiční recepty, zároveň se ale snaží uspokojit poptávku evropských chutí a nebojí se experimentů. Kevin se může pyšnit zkušenosti z vyhlášených pražských i zahraničních asijských restaurací. Za zmínku určitě stojí asijská fusion restaurace SaSaZu nebo berlínská restaurace Nithan Thain. Nyní můžete jídlo od Kevina ochutnat v moderní pražské asijské restauraci Sia. Asijské menu této restaurace vychází z tradičních receptů, postupů a technologií, které jsou okořeněné nápady mezinárodního týmu šéfkuchaře Jiřího Štifta. Pokud ovšem chcete umět tradiční vietnamská jídla nejen vychutnávat, ale také umět připravovat, pak přijďte do naší školy vaření Laboratorio. 

Termíny

Středa, 17.01.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Čtvrtek, 29.02.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Středa, 12.06.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Úterý, 24.09.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Čtvrtek, 14.11.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Pátek, 21.02.2025, 16:30 – 20:30

Obsazeno

Kevin Ngu

Kevin Ngu se v České republice pohybuje již několik let. Dlouhou dobu pracoval v asijské fusion restauraci SaSaZu pod vedením šéfkuchaře Sahaf Satabay. Má ale také zkušenosti ze zahraniční, konkrétně z jedné z nejvyhlášenějších asijských restaurací v Berlíně, Nithan Thai. Nyní vám Kevin s radostí naservíruje svůj um na talíř v moderní asijské restauraci Sia, kde pracuje pod vedením šéfkuchaře Jiřího Štiffta. Kevin vaří srdcem, miluje tradiční asijskou kuchyni, ale zároveň si uvědomuje důležitost uspokojení poptávky chutí evropské populace a nebraní se tak ani experimentům.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Odebírat newsletter

Souhlas se zpracováním osobních údajů